50 kilo afgevallen

50 kilo afgevallen

50 kilo er af!!

En dan ineens vandaag, na het niet te verwachten is daar dan eindelijk die -50 kilo. De laatste paar maanden ging het niet meer zo hard, iets wat natuurlijk wel te begrijpen is maar soms wel frustrerend omdat je zo dicht bij je eerste grote doel zit.
 
6 september 2017 startte mijn reis naar een lichtere versie van mezelf. Vandaag ruim 14 maanden na die start ben ik dan 50 kilo lichter. Ik ben trots op mezelf. Ik heb hele moeilijke momenten gekend, vooral in de zomervakantie. De ijsjes, het fruit, de lekkere verfrissende dingen lachen je dan toe.
En ik moet ook toegeven dat ik mezelf in die vakantie ook 1 hapje appeltaart, of 1 ijsje heb gegund.
Het waren kleine beetjes waar ik intens van genoot en ik denk ook dat het goed is geweest dat ik dat gedaan heb.

 
En nu?? Is mijn reis voorbij?? Nee zeker niet. Ik zet mijn reis gewoon voort. 20 kilo afvallen is mijn volgende doel. Ik zet er geen tijd meer aan vast, ik heb aan mezelf bewezen dat ik er wel kom, het maakt niet uit hoe lang dat duurt. Mijn knop is om, ik voel me fijn als dunnere ik. Niet omdat ik ongelukkig was, maar nu die kilo’s er af zijn maakt het leven wel een stuk leuker.
 
Kleding kopen gaat makkelijker, schoenen kopen (want ja ook daar gaat veel vet in zitten in die voeten), beweging alles is makkelijker en leuker min die 50 kilo.
De ketogene levenswijze heeft me veel gebracht. Ook veel inzicht in wat voedsel doet met je lichaam, wat ik ook weer kan overbrengen naar andere mensen (met bv diabetisch).
 
Nog even wat stats voor de leuk 😉 :
Rondom mijn taille ben ik 39 cm kwijt.
Rondom mijn nek ben ik 4 cm kwijt
Rondom mijn arm ben ik 14 cm kwijt.
Rondom mijn dij ben ik 22 cm kwijt
Rondom mijn kuit ben ik 12 cm kwijt.
Dat brengt het totaal aantal cm’s wat ik kwijt ben op 91cm!!
 
Kortom ik ben megatrots op mezelf.!! Ik heb het gedaan.
Nu op naar mijn beloning, autorijlessen. Maar ook met dat geld alles op zijn tijd 🙂 en het komt goed.
 
Voor nu op naar de volgende 20 kilo er af!!! #Icandothis #Proud #Ketogeen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.