Niet gelukt

Niet gelukt

Helaas niet gelukt, maar!!!

Zoals de titel al aangaf, helaas is het me niet gelukt om binnen het jaar 50 kilo af te vallen, maar de teller staat inmiddels op -47,8 kilo.
Ik ben er dus bijna, maar nog net niet helemaal. Ik blijf door gaan want die 50 kilo moet en zal er af. Ik motiveer me elke keer weer.
Zit sinds anderhalve maand 3x in de week een half uur op de hometrainer, deze week zelfs al 4x en in de weekenden zijn we tegenwoordig ook erg actief.
Iets wat ik een jaar geleden echt niet meer kon. Mijn gewicht belemmerde me in veel dingen, het viel me toen niet op omdat ik wel gewoon probeerde mee te doen maar toch.

Nu ga ik lekker met man en kiddo het bos in, wandelingen van ruim anderhalf uur daar keer ik mijn hand niet meer voor om. Sterker nog ik vind het heerlijk en stel het ook elke keer voor om er even op uit te gaan, lekker de buitenlucht in, bewegen. Ik voel me fantastisch.
Sinds jaar en dag hebben we al een spiegelreflexcamera in huis en dat hebben we beide weer opgepakt. En wat is er nu mooier om tijdens de herfstperiode het bos in te gaan met je camera???
Niks houd me nu meer tegen, ik doe het gewoon en geniet intens, rugzak op, drinken en wat ketogene kaas en worst mee voor onderweg en gaan.
Kortom ik ben een blij en gelukkig mens. De strijd duurt voort, ik ben er nog niet. Voor mezelf heb ik een doel voor ogen en ik ga daar komen. Het hoeft niet volgend jaar, het mag ook dat jaar er op. Ik ben immers ook niet in 1 jaar zo dik geworden.
Het is goed zo, ik houd weer van mijn lijf, geniet van het leven, de mensen om me heen en mijn beestjes.
Dat is het aller belangrijkste. Ik heb mezelf inmiddels bewezen dat ik sterk ben, en niet opgeef!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.