Weer 1,1 kilo weg!

Weer 1,1 kilo weg!

Vanmorgen weer op de weegschaal gestaan, deze week er gelukkig weer 1,1 kilo af. De laatste tijd gaat het wat minder. Ik kom soms 200 tot 300 gr aan, blijf soms stil staan en dan ineens is er weer anderhalve kilo af.
Soms demotiverend maar ik zet door. Zoals al eerder aangegeven opgeven is geen optie. Ik moet door en ooit komt ik er. Dat weet ik zeker. Afvallen is nu eenmaal een hobbelige weg met obstakels die je moet nemen.
Het goede nieuws is dat de -40 in zicht is. 39,3 kilo afgevallen dus nog 700 gr en dan is die 40 kilo er af. Mijn doel is om voor 6 september dan in totaal 50 kilo te zijn afgevallen. Nog 10,7 te gaan! Ik kan dat šŸ™‚

Mezelf heb ik dan het autorijbewijs beloofd, als ik 50 kilo minder weeg dan ga ik starten met autorijlessen. Een hele mooie beloning. Daarna gaan we weer nieuwe doelen stellen en nieuwe beloningen bedenken. Maar voor nu is dit een mooi streven. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat mijn gezondheid de laatste tijd zoveel is verbeterd. Alles lukt beter, houd het allemaal beter uit en heb meer energie. Je hebt het zelf niet in de gaten hoe slecht je conditie altijd was, ik liet namelijk niet veel heb ik altijd gedacht. Achteraf gezien liet ik voldoende dingen die ik nu dus gewoon wel weer doe. Ik vind het zelfs weer leuk om te zoeken naar hippe leuke kleding. Voorheen was dit zeker niet het geval.

We zetten dus door! Opgeven doen we niet. Op naar een slanker en gezonder lijf!! Het begin is er, de eerste stappen zijn gezet, de wandeling/reis ga ik doorzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.