Pascal’s koolhydraatarme keuken

Pascal’s koolhydraatarme keuken

Kookboek Pascals koolhydraatarme keuken

Pascal's Koolhydraatarme keukenZoals de meesten wel weten en hier ook te lezen valt eet ik sinds 6 september koolhydraatarm/ketogeen.
Ik ben daar inmiddels bijna 40 kilo mee afgevallen en het bevalt me nog steeds prima.
Natuurlijk zijn er momenten die heel erg moeilijk zijn, maar met een beetje creativiteit en omdenken weet je van veel gerechten vaak wel een KHA versie van te maken.

De start was erg moeilijk, in augustus ben ik lid geworden van de facebookgroep Pascal’s koolhydraatarme keuken.
Pascal is daar een groot voorbeeld hij begon met 236 kilo en is inmiddels 70 kilo afgevallen in iets meer dan een jaar. Onwijs knap, ik heb daar bewondering voor. Ook Pascal heeft nog een lange weg te gaan en ook hij ervaart de up’s en down’s maar zet door.
Pascal heeft een fantastisch team moderators om zich heen verzameld en ook daar zijn de succes verhalen groot door de ketogene levensstijl.
Ik pik er even een paar uit die ook veel voor mij hebben betekend, Rosa Anna erg behulpzaam tijdens de opstartfase we hebben wat in de pb gezeten samen, waardes uitrekenen, praten over diabetisch (ik slikte inmiddels tabletten voor suikerziekte, voor mij het moment om de knop om te zetten) en andere zaken. Nelly is zelf vegetarisch en is een kei in mensen helpen die op dat gebied ook de nodige hulp nodig hebben. Voor de rest heeft ze altijd een opbeurend woord voor je klaar. Bianca mijn steun en toeverlaat. Afgelopen week elkaar voor het eerst in het echt ontmoet, en wat was ik daar blij mee. Lange gesprekken in de pb, over ketogeen maar ook over ander dingen. Meteen dacht ze aan me in de verdrietige periode van vorige week. Mens wat ben jij mooi en zo een voorbeeld voor mij!!! Angelique is de vriendin en grote steun van Pascal 🙂 we hebben elkaar nog weinig gesproken maar vind je een prachtig mens. Je mag best wat meer uit de schaduw komen, je bent het zeker waard. Suzanne heb ik nog weinig gesproken maar ik zie haar regelmatig in berichten van anderen langs komen, en staat dus klaar met raad en daad! Super.
Deze mensen, dit team weet hoe het is om met behoorlijk overgewicht te leven. Het is fijn om ongegeneerd te kunnen praten over alle problemen waar je tegen aan loopt als zwaarlijvige. Mensen die snappen wat je bedoeld, het is toch anders, niet gemeen bedoeld maar ze hebben maar een half woord nodig.

Pascal heeft hard gewerkt aan zijn eigen kookboekje.
Er staan heerlijke simpele gerechten in die niet veel kosten, dus voor mensen met een kleine beurs is dit prima te doen.
Handig formaat, makkelijk en duidelijk uitgelegd.
Hij ligt hier in de keukenla en als ik zelf niet even creatief genoeg ben om wat te bedenken sla ik het boekje maar even open.

Het is wel duidelijk denk ik, ik prijs de groep Pascal’s koolhydraatarme keuken op facebook en Pascal zijn kookboekje zeker aan.
Je kan Pascal zijn kookboekje bestellen op bol.com of via bestel mijn boek 

Ik wil jullie een heel fijn weekend toewensen, geniet nog even van het prachtige weer want volgende week is het weer gebeurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.