Lente

Lente

De lente is begonnen.

LenteVandaag is het 21 maart wat betekend dat de lente dus is begonnen.! Als ik naar buiten kijk dan is de Lente niet direct iets waar ik als
eerste aan denk. Het heeft hier in Friesland goed gevroren vannacht. Opzich niet erg want dan is het overdag vaak heerlijk droog zonnig weer. Maar die temperaturen mogen wat mij betreft best wat omhoog.
Ik verlang naar warmte en zon op mijn huid! Heerlijk even lekker buiten zitten met een bakkie thee en genieten in de zon.

Vandaag heb ik een druk dagje voor de boeg, eerst even werken tot 12 uur, dan snel naar huis eten en door naar school. Op de woensdag middag ga ik in de klas van onze pleegzoon J helpen met computerles.
Ik ben zelf wel handig met computers en zijn juf vroeg mij te helpen 1x in de week. Natuurlijk wil ik dat wel.
Vaak heb ik al van mensen gehoord dat ze het bijzonder vinden dat ik zoveel doe, ik help op school waar dat kan, ben samen met Rick leider van J zijn voetbalteam, houd voor J zijn voetbalclub de website en facebookpagina bij. Waar ik dat kan doe ik dingen voor de club. Ik krijg dan te horen je doet zo veel, daar kunnen andere ouders wel eens een voorbeeld aan nemen. Helemaal omdat J jou echte eigen kind niet is.
J is inderdaad niet mijn eigen kind, maar ik hou van hem met heel mijn hart en zal hem opvoeden alsof het mijn eigen kind is.


Ik ben vroeger opgevoed dat je wat doet voor je kind, mijn moeder stond elk weekend aan de kant als ik een korfbalwedstrijd had. Ze reed, draaide een dienst in de kantine en als er gewassen moest worden dan deed ze dat.
Dit is voor mij dus niet bijzonder, dit is voor mij de normaalste zaak van de wereld. Die ouders (in dit geval dus ook wij zelf šŸ˜‰ )die elke zaterdag als leider meegaan doen dit ook vrijwillig. En offeren hun vrije weekend ook op.! Dus niet meer dan logisch dat je ook wat doet.
Laten we ons allemaal inzetten voor bv de club waar je kind bij sport dat maakt het allemaal zoveel leuker en makkelijker.

Rond een uurtje of 4 maken we ons weer klaar om J naar zijn training te laten gaan, en is het tijd om weer eten te gaan koken. Voor het eten nog even snel naar de stembus want ook dit vind ik erg belangrijk. Voor mij dit keer een stem op een lokale partij. Ben er klaar mee dat de landelijke politiek zich zo ontzettend bemoeid met de dingen in de gemeente. Ook zou ik willen dat in onze gemeente een verkooppunt komt voor CBD Olie, iets waar mijn moeder vreselijk baat bij heeft maar ze dit nu niet meer hier kan kopen omdat het illegaal is. Vandaar ook mijn stem.

Ik wil iedereen een mooie dag wensen. Geniet van het mooie weer en vergeet niet te stemmen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.